Iz Tribalwars Wiki SI
Skoči na: navigacija, iskanje
Mestna.pngMestna hiša V mestni hiši lahko zgradiš nove zgradbe ali pa nadgradiš obstoječe. Višja ko je stopnja tvoje mestne hiše, prej lahko gradiš nove zgradbe. Ko bo tvoja mestna hiša dosegla stopnjo 15, boš zgradbe lahko tudi rušil.
Vojasnica.pngVojašnica V vojašnici uriš pehoto. Višja ko je stopnja vojašnice, hitreje bodo enote izurjene.
Konjusnica.pngKonjušnica V konjušnici uriš konjenico. Višja ko je stopnja konjušnice, hitreje bodo enote izurjene.
Delavnica.pngDelavnica V delavnici lahko izdeluješ naprave za obleganje. Višja kot je stopnja delavnice, hitreje bodo čete dokončane.
Cerkev.pngCerkev Cerkev utrdi vero prebivalcev okoliških vasi. Brez cerkve se enote te in vseh drugih vasi, ki se nahajajo v območju vpliva cerkve, slabše bojujejo.
Stolnica.pngStolnica
Stolnica utrdi vero prebivalcev okoliških vasi. Zgradiš jo lahko le enkrat. Brez cerkve se enote te in vseh ostalih vasi, ki se nahajajo v območju vpliva cerkve, slabše bojujejo.
Plemiska.pngPlemiški dvor Na dvoru lahko izobražuješ plemiče, ki ti bodo pomagali zavzeti nove vasi.
Kovacija.pngKovačija V kovačiji lahko razvijaš in izboljšuješ orožje. Višja ko je stopnja kovačnice, boljše orožje lahko raziščeš in hitrejše so raziskave.
Zbiralisce.pngZbirališče Na zbirališču se zbirajo tvoji bojevniki. Tukaj lahko izdajaš povelja svojim četam in jih premeščaš.
Kip.png
Kip
Na trgu pri kipu tvoji vaščani častijo paladina. Če ta v boju pade, lahko tukaj povzdigneš novega bojevnika v paladina.
Trznica.pngTržnica Na tržnici lahko trguješ z drugimi igralci ali jim pošiljaš surovine.
Drvarska.pngDrvarska koča Drvarji v temnih gozdovih zunaj tvoje vasi sekajo velika drevesa, iz katerih proizvajajo les, potreben tako za gradnjo zgradb kot tudi za izdelavo orožja. Višja ko je stopnja koče, več lesa lahko proizvede.
Glinokop.png
Glinokop
V glinokopu delavci pridobivajo glino, ki jo potrebuješ za gradnjo zgradb. Čim višja je stopnja glinokopa, tem več gline lahko proizvede.
Zelezo.png
Rudnik železa
Rudarji noč in dan kopljejo železo, ki je pomembno za izdelavo orožja. Višja ko je stopnja rudnika, večja je pridelava železa.
Kmetija.png
Kmetija
Kmetija oskrbuje tvoje delavce in vojake s hrano. Brez nadgrajevanja kmetije tvoja vas ne more rasti. Višja ko je stopnja kmetije, več vaščanov lahko oskrbuje.
Skladisce.pngSkladišče V skladišču lahko shranjuješ surovine, proizvedene v tvoji vasi. Skladišče z višjo stopnjo lahko shrani več surovin.
Skrivalisce.png
Skrivališče
V skrivališče lahko skriješ surovine, ki jih nasprotniki nato ne morejo upleniti. Koliko surovin je skritih v skrivališču, ne morejo odkriti niti sovražni izvidniki.
Obzidje.png
Obzidje
Obzidje brani tvojo vas pred sovražnimi četami in tako zvišuje osnovno obrambo kot tudi obrambno moč tvojih čet.