Iz Tribalwars Wiki SI
Skoči na: navigacija, iskanje

Ko si v realnem življenju preveč zaseden ali pa kam odpotuješ, je pametno prej določiti nekoga, ki bo čuval račun. Za to morate iti v "nastavitve" -> "čuvanje računa". Ko se vrnete, se normalno prijavite, in s tipko zaključite čuvanje vašega računa.


Previdno: Prošnja za čuvanje mora biti poslan 24 ur prej, in po tem ne more biti preklicana.


Ko vas bo nekdo prosil, če mu čuvate račun, morate najprej sprejeti čuvanje računa. (Če tega nočete, lahko to tudi zavrnete). To lahko storite pod "nastavitve -> "čuvanje računa". Takoj, ko sprejmete čuvanje računa, se lahko prijavite z začetne strani. Uporabite le uporabniško ime čuvanega računa in svoje geslo.

Čuvaja nastavite pod "Nastavitve" -> "Čuvanje računa".